Licht verrast
Met de IP44 buitencollectie heeft elk bedrijfspand of woning een representatieve uitstraling
Licht verrast
Een sfeervol verlichte tuin is niet alleen gezellig en uitnodigend, maar ook veiliger dan een in het donker gehulde buitenruimte.
Vorige slide
Volgende slide

Licht verrast- verlichting voor je tuin

Een sfeervol verlichte tuin is niet alleen gezellig en uitnodigend, maar ook veiliger dan een in het donker gehulde buitenruimte. En natuurlijk maakt de juiste buitenverlichting het mogelijk om in elk seizoen volop van uw tuin te genieten. Vooral in de late herfst en winter beleeft u de tuin vanuit huis. Met goed sfeerlicht kunnen de gordijnen open blijven en heeft u ’s avonds een mooi verlicht buitenbeeld. En tijdens zwoele zomeravonden zit het ook veel gezelliger in een goed verlichte tuin.

 

Voor buitenverlichting geldt: het gaat eigenlijk niet om de lamp, maar om dat wat verlicht wordt. Belangrijk is vooral het lichteffect, de bijzondere sfeer die u buiten wilt creëren. Daarom is een goed lichtplan zeker geen overbodige luxe. Dan kunnen planten, bomen en (kunst)objecten mooi worden uitgelicht. En door duisternis, schaduw en licht op elkaar af te stemmen is er optimale dieptewerking. Joop Billekens komt graag naar uw tuin kijken en dient u vervolgens van professioneel advies. Zo weet u zeker, dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

iP44 - Collectie

De buitencollectie van IP44 zorgt voor een representatieve uitstraling van jouw bedrijfspand of woning. De buitenruimte is het eerste wat opvalt aan een woning of een bedrijfspand. De buitenverlichting van IP44 is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden: koude winters, extreme vorst of de hitte van de zomer, de verlichting van IP44 kan het aan.

 

 

IP44_Verlichting_5
IP44
IP44_Verlichting_4
IP44