Verlichting op kantoor
of werkruimte
Zacht en gezellig, vrolijk en kleurrijk of juist helder en zakelijk?
Verlichting op kantoor
of werkruimte
Zacht en gezellig, vrolijk en kleurrijk of juist helder en zakelijk?
Vorige slide
Volgende slide

Licht spreekt - verlichting op je werkplek

Zacht en gezellig, vrolijk en kleurrijk of juist helder en zakelijk? De verlichting kan op heel verschillende manieren sfeer brengen in een ruimte. Licht heeft dan ook grote invloed op hoe mensen zich voelen in een bedrijf, kantoor, winkel of showroom. En verlichting moet uiteraard aan de Arbo-eisen voldoen en zowel praktisch in gebruik als energiezuinig zijn.

Met andere woorden: het kiezen van de juiste verlichting voor een werkruimte verdient de nodige professionele aandacht. Billekens licht & advies werkt daarom nauw samen met interieurarchitecten
en andere specialisten. Dit resulteert in even uitgekiende als stijlvolle verlichtingsconcepten, die ervoor zorgen dat mensen zich prettig voelen en dus ook met meer plezier en beter werken. Ze brengen de ruimte tot leven en sluiten heel mooi aan bij de sfeer en uitstraling, die u met uw bedrijf voor ogen heeft.

Grau

Licht heeft iets magisch. Met licht wil Grau gevoelens en visies van mensen activeren. Het vermogen om te voelen, te verbeelden en te veranderen. In welk licht zie jij het leven? Dat is de vraag die Grau stelt.

XT-A PLUS T collectie

XT-A PLUS T is een uiterst efficiënte oplossing voor open kantoren en coworking-ruimtes en verlicht vier werkstations in één enkele lamp. Door het slanke, enkelpolige ontwerp kan de lamp netjes en elegant tussen bureaus staan. Geïntegreerde OSA-technologie zorgt voor gelijkmatig verdeeld, niet-verblindend licht, zowel in de richting van het bureau als in de omgeving.

XT-S-TWO-Benefit-Gruppierung-16zu9-scaled-1504x846@1
JOHN-blue-benefit-Lichtqualitaet-16zu9-1504x846@1
1124294920_1920x1080-1504x846@1
TEAM-FOUR-Header-16zu9-1504x846@1

Occhio - Mito Linear

Mito combineert ontwerpkwaliteit, lichtkwaliteit en de interactie met licht op een geheel nieuw niveau. Mito linear is de logische evolutie van deze iconische armatuurfamilie. Met zijn innovatieve functies maakt het nieuwe vormen van lichtontwerp mogelijk – in alle woonruimtes. Licht is regelbaar in sterkte, kleur, direct of indirect , zodat deze armaturen zowel voor woning als kantoor te gebruiken zijn.

Artemide - Eggboard

Verlichtingssysteem met geluidsabsorberende eigenschappen. Uitstekend voor kantoor en werkruimte. Kleurtemperatuur 3000K of 4000 K. 

Mito-linear-web
Occhio - Mito Linear
Artemide-Eggboard-web
Artemide - Eggboard