Lichtadvies
Ieder huis verdient een persoonlijk lichtplan op maat.
Lichtadvies
Ieder huis verdient een persoonlijk lichtplan op maat.
Lichtadvies
Ieder huis verdient een persoonlijk lichtplan op maat.
Vorige slide
Volgende slide

Lichtadvies op maat

Licht is een complex fenomeen. Verlichting is dan ook een vak apart. Voor Joop Billekens reikt een persoonlijk lichtadvies verder dan het tonen van een eigentijdse collectie designlampen. Het ontwerpen van een goed lichtplan begint bij hem met kijken, luisteren en het stellen van de juiste vragen. Wat is bijvoorbeeld de functie van de ruimte? Hoe is het interieur ingedeeld? Welke kleuren en materialen zijn er toegepast?

Samen met u gaat hij op zoek naar boeiende accenten en de perfecte balans tussen licht, donker, schaduw en design. En stap voor stap begeleidt hij u naar het resultaat, dat u voor ogen heeft.

In de showroom te Nuenen kan Joop Billekens u een veelheid aan verlichting, sferen en projecten laten zien en ervaren. En desgewenst komt hij de situatie bij u op locatie bekijken. Joop vertaalt uw wensen en eisen in een lichtplan op maat inclusief een vrijblijvende offerte. En uiteraard kan Billekens licht & advies ook zorgen voor vakkundige installatie.

Lichtadvies op locatie

Uw interieur is af maar de juiste verlichting ontbreekt nog, we komen graag bij u thuis kijken om tot een goed advies te komen. Voor dit advies vragen we geen kosten.