Occhio - Uniek design van de allerhoogste kwaliteit

Als geen ander begrijpen ze bij Occhio dat ontwerpkwaliteit een samenspel is van de buitenvorm, de look en feel van de oppervlakken, de aandacht voor detail in het ontwerp en, niet in de laatste plaats, de functionaliteit bij het hanteren. Dit alles maakt kwaliteit tot een belevenis.

de kracht van occhio ligt in de holistische benadering die ook van invloed is op het ontwerp van de armaturen. Consistent in vorm en vorm, biedt Occhio de juiste oplossing voor elke behoefte. Terugkerende stijlelementen, oppervlakken en vormen zorgen ervoor dat Occhio-armaturen één ontwerptaal spreken en elkaar harmonieus aanvullen. Hierdoor kunnen hele gebouwen en huizen holistisch worden ontworpen in de hoogste kwaliteit.

 

Axel Meise is een grootheid op het gebied van designverlichting. In zijn werk als lichtontwerper bedenkt hij het idee van een uitgebreid “verlichting tool”. Begin jaren ’80 stort hij zich op een modulair verlichtingssysteem: Occhio, het resultaat van 25 jaar lichtinnovatie. 

MyOcchio

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de juiste Occhio armaturen? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel. Wij helpen u graag verder. 

Stel nu zelf uw eigen collectie verlichting van Occhio samen en bestel kosteloos. Billekens Licht & Advies is uw servicepartner in het bestelproces. U kunt uw Occhio product in de winkel ophalen en zelfs laten installeren door onze monteurs.

myOcchio_Occhio_Partner_Campaign_s copy
Bestel via myOcchio configurator
g1008749__7c34650348ae7df7
Kwaliteitsverlichting van top kwaliteit