Realisatie van een droomhuis.
Schitterende villa met eigentijds interieur
Schitterende villa
met eigentijds interieur.
Bijzondere blikvangers in een fantastische woning
Het interieur ademt
een eigentijdse sfeer.
In de schitterende villa met eigentijds interieur
Hoogwaardig tot in
de details.
In de schitterende villa met eigentijds interieur
Vorige slide
Volgende slide

Verlichting als sfeermaker

In het idyllische Roermond, waar traditie en een eigentijds karakter samenkomen, hebben we het samen met interieuradviseur Loft76 een onlangs verbouwd huis voorzien van een eigentijdse uitstraling met verfijnde verlichting. Onze focus lag op het creëren van een sfeer van minimalisme en tegelijkertijd ook warmte. De verlichting in combinatie met het interieur zorgt voor die balans.

Bijzondere blikvangers en verlichtingselementen

De prachtige, witgekleurde villa is gelegen op een unieke plek, in een bosrijke omgeving met enorm veel ruimte. Al lopend door de woning springen de prachtige verlichtingselementen direct in het oog. “Verlichting is een belangrijke sfeermaker,” vertellen de bewoners. “Daarom hebben we Joop Billekens van Billekens Licht & Advies betrokken om de juiste verlichting te kiezen – iets waar wij nog altijd enorm blij mee zijn.” Als specialist op het gebied van eigentijdse designverlichting wist Joop de perfecte verlichting te adviseren. “Het basisverlichtingsplan heb ik verder verfijnd,” licht Joop toe. “Op basis hiervan hebben we de lichtpunten bepaald voor wand- en hanglampen en bijpassende armaturen gekozen. We hebben in deze villa veel gewerkt met het exclusieve designmerk Occhio, waarvan wij premium dealer zijn. Boven de eettafel in de keuken hangen twee ringlampen genaamd Mito Sospeso40 Up, die op zeer eenvoudige wijze in lichtsterkte en hanghoogte kunnen worden aangepast, en daardoor altijd de juiste sfeer creëren. Zo heeft iedere gekozen verlichting een eigen uitwerking op het moderne interieur.”

Lees nu de volledige reportage van Art of Living

Copyright: Fotografie Dré Wouters & The Art of Living magazine

De juiste ambiance

Voor Restaurant NADO in Eindhoven mochten we flink uitpakken. In een restaurant waar vooral natuurlijke elementen terugkomen kozen wij voor armaturen van Ole Lighting, Lighting Aromas, Hollandslicht, Casambi technologies. Bij de armaturen wordt tevens gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. 

Stijlvol kantoor

Zacht en gezellig, vrolijk en kleurrijk of juist helder en zakelijk? De verlichting kan op heel verschillende manieren sfeer brengen in een ruimte. Licht heeft dan ook grote invloed op hoe mensen zich voelen in een bedrijf, kantoor, winkel of showroom. En verlichting moet uiteraard aan de Arbo-eisen voldoen en zowel praktisch in gebruik als energiezuinig zijn.

Met andere woorden: het kiezen van de juiste verlichting voor een werkruimte verdient de nodige professionele aandacht. Billekens licht & advies werkt daarom nauw samen met interieurarchitecten
en andere specialisten. Dit resulteert in even uitgekiende als stijlvolle verlichtingsconcepten, die ervoor zorgen dat mensen zich prettig voelen en dus ook met meer plezier en beter werken. Ze brengen de ruimte tot leven en sluiten heel mooi aan bij de sfeer en uitstraling, die u met uw bedrijf voor ogen heeft.